Misschien heeft u (door uw succesvolle financiële en/of maatschappelijke positie) een gefundeerd gevoel van onveiligheid. Misschien komt dit gevoel voort uit eerdere gebeurtenissen in uw directe omgeving of ervaringen die u persoonlijk meegemaakt heeft. Wellicht gaat u op zakenreis en wilt u op reis geadviseerd en begeleid worden of juist andersom en heeft u graag dat uw thuis achterblijvende gezin geadviseerd en begeleid wordt...

Wij kunnen u hierin van dienst zijn op een nette, verzorgde en onopvallende wijze. Met adviseurs die er netjes en verzorgd uitzien en eventueel ook nog wel een conversatie kunnen bijhouden, maar die vooral degene die zij adviseren kunnen beschermen voor onheil en idioten op een directe en adequate manier. Nette en welbespraakte ex-beroepskrachten uit landmacht, politie en justitie getraind en uitgerust met een eeuwenoude ere- en gedragscode. Deze meneer of mevrouw stelt zich onopvallend op bij u thuis voor de deur of in de tuin, of blijft bij u als u dat wenst. Onze adviseurs zijn Mannen van Stavast die 1 op 1 ingezet kunnen worden bij onze cliënten, of een combinatie van cliënten (waarom niet 5 adressen in 1 straat van advies dienen?).

Geen goedkope maar wel een effectieve manier van het omgaan met agressie, bedreiging en geweld. Eigenlijk de meest effectieve manier. Een camerasysteem registreert, maar reageert niet.